środa, 10 lutego 2016

MIGAWKI Z WARSZTATOWANIA W MIELE ORAZ ZAPOWIEDŹ WARSZTATÓW WARSZAWIE

 Warsztatowanie to zdecydowanie najprzyjemniejsza konsekwencja mojego smakoterapiowego życia!
Grupa świadomych, ciepłych, sympatycznych Kobiet (Panowie, co z Wami? :D) i kulinarne wyzwania w ostatnią sobotę stycznia to jest to czego nam było trzeba w środku tej ciepłej zimy...
Zapraszam do przejrzenia galerii, 
:D
Cudownym Kobietom z całego serca dziękuję za spotkanie 
a tych którym jeszcze nie było po drodze (lub brakowało dotąd miejsc)  
spieszę donieść ze w ostatni tydzień lutego znowu spotkamy się w Warszawie!
<3

rzut oka na składniki niezbędne do wykonania kulinarnego planu na sobotę ;)

Przegląd mąk bezglutenowych, mielonych w warunkach domowych

śliczne listeczki jarmużu

I jeszcze śliczniejsze listeczki buraka

Warzywa w większości sezonowe (zielenina "parapetowa" najlepsza) i gotowana kasza jaglana

Wszystko przygotowane na przybycie szanownych Gości

Produkty i patelnie na których wszystko co bezglutenowe się udaje (Ballarini Portofino)

pure vegan

Kasza gryczana biała, skiełkowana

rzut oka na bakalie 

Praca wre

i wre...

I wreszcie można spróbować. :) Bez glutenu, nabiału i cukru, słodko z białej gryki z granatem

Moje ukochane wytrawne. Marchewkowo kapustne placki z ciecierzycą a na wierzchu rukiew wodna!

Placki gryczane z bananem i gorącą pomarańczą


Dziękuję Wam Babeczki i ściskam gorąco!
Do zobaczenia na kolejnych spotkaniach!

Uściski!
Iw


ps.
Warsztaty w WARSZAWIE odbędą się w weekend 27/28.01.2016 i będą się składały z dwóch niezależnych części: 
ogólnej (sobota) - Jaglane Warsztaty Matki Smakoterapii, 
oraz szczegółowej (niedziela) - Naturalnie - bez cukru! 
Drugiego dnia pogłębimy wątek dotyczący słodyczy (zdrowe zastępniki cukru, domowe słodycze, placki i naleśniki).
Jest możliwość uczestnictwa w wybranym dniu warsztatów lub w pakiecie dwudniowym, wedle potrzeb.
ZAPISY: smakoterapia.warsztaty@wp.pl
Więcej szczegółow na fb smakoterapii: KLIK!!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.